Under sommaren 2018 öppnar Ving Sunprime Pearl Beach i Marmari, på den norra delen av den grekiska ön Kos. Sunprime Hotels är Vings skräddarsydda hotell för vuxna som reser utan barn. Sunprime Pearl Beach är det första Sunprime-hotellet på Kos och det artonde i Vings utbud.

Sunprime-hotellen brukar beskrivas som platser där livet är lite lugnare och vuxna som reser utan barn beskriver dem som helt underbara. Sunprime Pearl Beach är inget undantag. Där finns möjlighet till både träning, avkoppling och njutning. Sunprime Hotels har en åldersgräns på 16 år.

– När vi öppnade det första Sunprime-hotellet för drygt tio år sedan blev det en omedelbar succé. Vi har sedan dess fortsatt att utveckla konceptet och utöka utbudet av hotell för vuxna. Vi erbjuder sedan tidigare två mycket populära Sunprime-hotell i Grekland, på Kreta och på Rhodos. Så nu känns det roligt att kunna erbjuda ännu ett Sunprime i Grekland. Det ligger dessutom alldeles i närheten av vårt nya Casa Cook Kos, som blev en succé när det öppnade under den gångna sommaren, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving,

Hotellet öppnar i juli 2018 och ligger precis vid en av Kos finaste stränder, den kilometerlånga sandstranden i Marmari. En liten promenad från hotellet ligger Marmari lilla centrum, med några få affärer och restauranger. Här råder ett lugnt tempo, perfekt för en semester fylld av sköna dagar på stranden.

Sunprime Pearl BeachSunprime Pearl Beach har 96 rum med modern inredning och snygg design, byggt i två våningar. De flesta av rummen har poolaccess eller balkong med egen jacuzzi. Som alltid ingår WiFi, pool- och strandbadlakan och sköna badrockar på Sunprime. På hotellet finns ett härligt poolområde med bekväma solstolar och i Sunprime Spa erbjuds sköna behandlingar. För dem som vill träna på semestern finns ett fräscht gym, utan avgift, och ett stort utbud av populära träningspass. Alla passen är gratis och leds av instruktörer som är utbildade av SATS ELIXIA. Dessutom ligger den långa stranden, som är perfekt för bad, promenader eller en löprunda, precis utanför hotellet.

I Sunprime Restaurant som är en kombinerad a la carte- och buffétrestaurang, serveras både frukost, lunch och middag och den läckra frukostbuffén ingår i priset. I baren serveras svalkande drycker och de som önskar en extra bekväm semester kan boka Sunprime All Inclusive.