Många reser tillbaka till samma resmål och kanske till samma hotell år efter år. Andra samlar på nya upplevelser och vill gärna åka till platser som inte så många besökt. Olympiska rivieran är en nyhet i Vings sommarprogram liksom de två koncepthotellen Sunprime Protaras Beach på Cypern och Sunprime Pearl Beach på Kos.

På den Olympiska rivieran är det i Paralia, Platamonas och Plaka man kan semestra i med Ving i sommar. Allra bäst bor man på SENTIDO Mediterranean Village som ligger direkt på stranden i Paralia.

– Allt tyder på att det blir en riktig Greklandssommar så det är extra roligt att vi som första skandinaviska arrangör kan erbjuda den Olympiska rivieran. Det är ett välkänt och populärt semesterområde bland grekerna och prisnivån är lite lägre än på öarna och stränderna är underbara, långa sandstränder vilket ju inte är så vanligt i Grekland. Personligen är jag väldigt nyfiken på våra nya hotell som jag är säker på att våra kunder kommer att stortrivas på, säger Anna Hagberg, tf. informationschef på Ving.

Ving har mer än 50 års erfarenhet av att utveckla koncepthotell och idag bor närmare hälften av Vings kunder på ett koncepthotell. Det är också på dessa hotell som de mest nöjda kunderna bor vilket är naturligt då hotellen är utvecklade utifrån de önskemål kunderna har haft genom åren.

Prisexempel:
Flyg t/r Stockholm – Kos, avresa 17 augusti 2018. Boende på Sunprime Pearl Beach i dubbelrum med terrass mot omgivningarna, i en vecka inklusive frukost. 7 975 kr/person.

Flyg t/r Köpenhamn – Thessaloniki, Olympiska rivieran, avresa 20 maj 2018. Boende på Ouzas i en enrumslägenhet med balkong, i en vecka. 3 975 kr/person.