Apollo har sedan starten haft en ledande position som arrangör av resor till Grekland. Nu utvecklar arrangören det grekiska programmet ytterligare med en satsning på Parga och området däromkring. Bland annat öppnar man två nya Mondo-hotell i Parga samt lägger till den minsta ön i det Joniska havet till programmet – genuina Paxos.

– För oss på Apollo är den lokala förankringen viktig. Vi vill att våra gäster ska känna både smak och doft av det land man reser till. Det är en av grundtankarna med våra koncepthotell. Precis på samma sätt tänker vi kring de små grekiska destinationer vi på Apollo ofta är ensamma om att erbjuda. Paxos är därför ett typiskt val för oss, här kommer du nära det geniuna Grekland, säger Kajsa Moström.

Paxos är den minsta ön i det Joniska havet.Resmålet är relativ orört av turismen och kan locka med frodig natur och kristallklart vatten. Öns huvudort Gaios ligger vackert vid vattnet på öns östra del och har flera små smala gränder som kantas av pastellfärgade hus. Här finns flera tavernor, restauranger och caféer. I Gaios finns även en aktiv fiskehamn och en större hamn, som under högsäsong fylls av segelbåtar och stora lyxyachter. Apollo erbjuder två hotell i Gaios, Paxos Club och Glyfada Beach Villas. Resorna till Paxos sker via båttransfer från Korfu.

– Grekland har en speciell plats i vårt hjärta. Idylliska Parga är en favorit hos många och det är många gäster som återvänder år efter år, så att vi kan erbjuda våra egna Apollos Mondo-hotell här är vi mycket glada för, säger Kajsa Moström.