Till Santorini erbjuder Ving reguljärflygspaket och kan erbjuda ca tjugo hotell på fyra olika resmål – Kamari, Oia, Imerovigli och Thira. Santorini är en av Greklands mest spektakulära öar. De dramatiska vyerna, fina stränderna och inte minst de vackra byarna har gjort Santorini till Greklands mest fotograferade ö.

Badorten Kamari på östkusten, har ett myllrande folkliv, en härlig strand och vidsträckt utsikt över Egeiska havet. Längs den populära, svarta lavastranden löper strandpromenad och det är dit man går både för att shoppa, äta och roa sig. Oia har ett hisnande läge, högt uppe på en klippa på Santorinis norra udde, med fantastisk utsikt över havet. De bländvita husen med sina koboltblå tak, som hänger på sluttningen ovanför den gamla vulkankratern, pryder många grekiska vykort.

– Santorini är bedövande vackert men det är inget för dem med höjdskräck. Här hänger många av husen och restaurangerna över vulkankratern från vilka man har en bedårande utsikt, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Thira är huvudstaden och det är här du finner det mest intensiva folklivet, de flesta butikerna och de bästa restaurangerna och livligaste nöjeslivet. Söker man istället lugnet så gör man rätt i att välja Imerovigli, som är en av öns äldsta byar, högt uppe på kraterkanten med smala gränder och många trevliga caféer och tavernor. Ving erbjuder nära 25 hotell i de fyra orterna. Allt från enklare lägenhetshotell till exklusiva femstjärniga Spa-hotell.