Efterfrågan på nischade grenspecifika äventyr ökar och i veckan lanserar Apollo Sports tillsammans med Ötillö nyheten Ötillö Swimrun Adventure Meganissi. Ön Meganissi, en dold pärla öster om Lefkas i den Joniska ögruppen, är som gjord för swimrun med sitt gröna landskap och kristallklara vatten och differentierade landskap.

– Meganissi kommer bli ett Swimrun-äventyr utöver det vanliga. Enorm atmosfär, vänliga människor och fantastisk mat – säger Michael Lemmel ÖTILLÖ Swimrun World Series.

Under ledning av professionella ledare får deltagarna coaching av några av de bästa inom sporten för att jobba på sin individuella utveckling och vässa färdigheterna inför den kommande säsongen. Stort fokus läggs på individen och upplevelsen – inte prestationen och skall tilltala den målgrupp som vill lära sig kombinera grenarna optimalt. Det kommer att simmas på de mest spektakulära områdena längs öns fjordliknande nordsida, springas på drakryggen av öns södra sida och hängas med de mest inbitna utövarna av den snabbt växande sporten Swimrun.

-Swimrun är en oerhört rolig sport som fler borde testa. Att kombinera sporten swimrun på en grekisk ö är vi otroligt glada för och ön Meganissis fjordliknande landskap är som skapt för just swimrun. Det kommer få varje swimrunner att längta bort och blir en perfekt uppstart inför sommarsäsongen. – säger Daniel Giray, sportchef Apollo Sports.

Ledare är: Mikael Rosén och Mats Andersson

Datum: 10 – 16 maj 2016

Pris från: 9 998 :-

Läs mer hos Apollo