Airtours lanserar direktresor från Göteborg till Mamma Mia-öarna Skiathos och Skopelos. Skiathos lockar med stränder, jetsetliv och vattensporter medan grannön Skopelos är ett lugnare resmål med böljande naturlandskap och mysig båthamn. Skiathos och Skopelos hör till ögruppen Sporaderna i Egeiska havet och blev världsberömda efter att Mamma-Mia spelades in här.

Idag är den lilla ön Skiathos ett populärt resmål med ett stort utbud av restauranger och nöjen. Grönskande grannön Skopolos är ett lugnare resmål med vacker natur, lugna stränder, en bilfri hamn och restauranger på innegårdar. Resorna går med SAS från Landvetter varje söndag mellan den 24 maj och den 27 september. Skopelos tar du dig till med en flygbåt eller färja från Skiathos med restid på drygt en timme.

– Skiathos är en äkta grekisk paradisö där vi bland annat erbjuder samma hotell som skådespelaren Pierce Brosnan har bott på. Fridfulla Skopelos passar alla som är ute efter idyllisk natur och finkorniga stränder, säger Airtours informationschef Stefan Chatzopoulos.