De senaste åren har intresset för att båtluffa i Grekland ökat. Att båtluffa är kanske det ultimata sättet att uppleva den grekiska övärlden. Apollo är experter på Grekland och vill göra det enkelt för fler att upptäcka mer av Grekland.

Kykladerna är en ögrupp som är som gjord för att båtluffa i. Här finns många bildsköna öar och många av de vyer som vi alla förknippar med Grekland. Det finns både stora och små öar att välja bland. Och kombinationsmöjligheterna är enorma. Apollo tipsar om några olika rutter för att uppleva det bästa av Kykladerna. Men man kan naturligtvis sätta samman sin egen rutt. Bra utgångspunkter för en båtluff är Aten, Mykonos, Santorini, Rhodos och Kreta.

-Vi på Apollo kan Grekland. Ingen annan arrangör har så stort utbud av resor till Grekland som vi. Det känns ju därför helt naturligt att vi tar ett grepp om det ökande intresset för att båtluffa. Det är många som båtluffat i sin ungdom och drömmer om att göra det igen. Nu gör vi det enkelt att förverkliga den drömmen, säger Kajsa Moström, Apollos informationschef.